1
2
3
4
5

cbox page changed ;



what anime is this? i think i've seen this somewhere but i cant remember demit ;


hello guys so yeah i already changed my cbox page a few minutes ago heol actually aku dapat ilham nak men-design page tu time scrolling thru ryugazaki rei tag dekat tumblr . akhirnya tu je lah hasilnya . . . memang jarang actually aku produce skin yang colour dia bright macam tu , so memang akan nampak buruk sikit lol. and kepada yang ingin meng-exchange link silalah pandai2 membawa diri anda ke cbox saya dan beritahu saya link anda. (((but sebenarnya aku tak selalu check cbox, so korang boleh just roger dekat ask fm. yolo)))





more tutorial will come ofc . but please dont force me to do it (((u still can request any tutorial but i cant promise anything))) because i HAVE MY OWN LIFE. i still have more things to do instead of wasting my time infront of my laptop. so pls .. i really appreciate that . thank you . /throws chickens/ //dont hate me ily guys x10000 lol


Tuesday, February 18, 2014 • 11:52 PM


credit