1
2
3
4
5

photoshop tutorial : gif text effect #1


idk this effect is good or not lol but i got this idea while i'm showering pmsl



1. new canvas . file > new { 500 x 400 }

2. fill background with paint bucket tool { shorcut: G }

3. type ur own word . 

4. resterize the text layer . right click on the text layer > resterize type




((serious mode)) 

{ warning } this part is a lil bit confusing 

5. duplicate the frame once . by clicking on this 


 {ignore all the duplicated frames i just did, no need to follow}


6. then, duplicate the text layer . { shorcut : ctrl + J }

7. untick text layer yg dekat bawah dia. {sangat penting}



8. select eraser tool { shortcut : E } 

size = depend on you 
type : hard round

8. padam sikit text tu . 

9. step yg seterusnya , just ikut je flow ni but with step yang  lebih kurang sama macam kat atas . 

duplicate frame , 

duplicate layer once again , 

untick text layer yg dekat bawah dia. 

select eraser tool and padam lagi .


10. buat step tu berulang kali sehingga text yg ada kat situ habis dipadam . 

11. ok bila dah habis , select all the frames by hold shift button and click frame pertama dan frame yg terakhir . then click 0 sec yg ada kat bawah tu and tukar masa dia ikut citarasa korang. 

12. file > save for web and devise untuk save 

13. you are done :) 




 


thissssssssssssssss is sooooooooooooo egh i dont know what to say . my reaction was like "ohmygad look at key's facee !! ohmygod the girl so cute !! ohmygad look at how he look at the girl i cant //squeal till i die//   bammm /dead/ 




Sunday, December 15, 2013 • 12:30 AM


credit