1
2
3
4
5

MP3 Player For Blog

Mp3 Player untuk Blog



▲ . Flash Mp3 Player . here ^^

 mp3 player yang ni sebijik macam player yang ada dekat blog ni . just click link tu , and korang boleh costumize sendiri . actually , dekat situ pun macam-2 bentuk player yang korang boleh pilih :) 


▲. Billy , Audio Player . here ^^

so , korang just kena buat macam biasa je la . yg best nya , dekat Billy ni korang boleh buat playlist sendiri :) 

▲. Strangecube . here ^^



ingat ek , kena ambik direct link lagu ape yang kita nak . kalau korang tak tau nak ambik direct link tu kat mana, korang boleh pegi dekat  sini . just search and copy the direct link . lepas tu copy code yg dia bagi tuh and paste ^^ 

okay , itu je ~ jangan lupa comment tau :) 
Friday, April 13, 2012 • 9:47 PM


credit