1
2
3
4
5

{ 2 } Soalan Cepumas Untuk Mangsa Tag yolo



yay . i decided to answers all the questions again . heuw thanks to her . too much too handle mang henry gonna comeback as a SOLO artist. exo just released their full album . EARGASM . their chinese are sooooooooo ugh . luhan's voice tho . and sm still didnt release exo wolf drama ver yet . pssh im so pissed .. sch are goin to start soon and sm better release it faster or i'll just kms /creyss blood/ 


{ 11 FACTS ABOUT ME }

- sm biased 
- my first we got married couple is khuntoria /gotta ship them 5ever/
- im not reading yaoi unless its kaisoo /bcs kaisoo is beautiful/
- novel freak 
- my favourite flavour is mint 
- always on tumblr but never send a message or interact with people there. hurr
- always wearing baggy shirt
- i've write an angst oneshot fic once but delete it due to overwhelming embrasssment lol. 
- love jonas brother
- derping forever
- enjoy japanese and thailand movie :)


{ Q & A }

paaaaling suka baby girl or baby boy ? kenapa?
anggota badan yang mana yang paling meyakinkan anda?
awak fan of.........?
strawberri....vanilla....or coklat ?
- andai kata tiada lagi esok untuk mu, apa yang anda ingin lakukan harini
lately, apa yang awak selalu fikirkan
kalau awak jadi Han Jung Woo dalam drama i miss you. Adakah awak akan meninggalkan sooyeon masa kena culik tu
Drama Jang Ok Jong tu pasal apa ? /kalau anda menonton/
korang suka masak? ada resepi yang korang nak share tak?
nickname awak yang paling awak suka. kenapa
pernah dapat hadiah palinngg istimewa? apakah? bilakah? 


1. baby boy - sebab bila dia besar nanti dia boleh jadi hensem macam bapak dia. /lol/
2. eyes
3. kpop
4. coklat foreverrrr
5. im going to spend my last time with my family , mom dad ~
6. " pehal la ku tak study-2 ni, spm nak dekat dahh "
7. tak tengok drama tuu
8. pun tak tengokk . maybe pasal perang berebut makanan ke ntah
9. suka - takde . haha . kalau nk share resepi telur goreng boleh ah
10. yuyu. its sound cute hoho
11. yes- ipod touch - 2011 . :)

saya takkan menanya soalan dan menge-tag orang huaaha sebab im rushing rite now . p/s to anyone that request a tuto from me , i will berusaha untuk post tuto-2 tu semua insyaallah ~ so forgive me . /bye


Tuesday, June 4, 2013 • 7:06 PM


credit