1
2
3
4
5

gaksital



berapa post berturut-turut ni ? lol idek key saya boring ------ homework ada di sebelah tetapi saya lebih memilih lappy daripada dia . lol mian . seriously , buku tu pandang aku, aku pandang buku tu. har har . memang alamatnya tak terbuat la kan . hah nasib ah. pfft . so , okeyyyyy kawan kawan ! omg aku ini amatlah ketinggalan zaman sobs baru tengok bridal mask ................... hahahahahahahahaha aku pun ada rasa nak gelak. lol drama tu punya la lama , tapi aku baru tgk sekarang hur hur . fuuuu kenapa drama tu mencabar kesabaran dan emosi aku ???????????????????????????? taik ayam betul si kangto ni -..- u know hampir dekat setiap episod aku akan nangis macam orang gila ((( tipu je )) lol k sekarang den baru dekat episod 7 nyahahaha memang plan aku nak stay up malam ni tangok drama tu sampai habizzzzzzzzzzzz ((zzzzzzzzzzzz <-- tapi taklama tu aku akan zzZzzzZzzzzzz jugak kan )) fine k dah



btob everyone !! lmao
Friday, March 29, 2013 • 11:17 PM


credit