1
2
3
4
5

korean webtoon


hi , konichiwa ^^ lol pehal la masalah kau ni minhyuk ? haha and tu bukan sungjae ke? lol cute .. haha duhh yesterday i read two horror korean webtoon . (( tak tahu webtoon tu menatang pe )) ala webtoon tu kira lebih kurang macam manhwa (manga) tapi ni online ^^ k sambung balik cerita. ermm yeah cerita dia pasal hantu dekat kereta api dengan hantu dekat tepi jalan . merayau-2 . aduhh seram gilaaaaa . yang paling cool an , kita siap boleh dengar suara and gambar tu siap keluar-2 lagi, lol i mean macam 3D. .haha but seriously semalam aku baca time pukul 1 pagi . aku hampir nak menjerit tapi tak jadi sebab kang mama terjaga langsung aku pulak kena marah kang. lol yeah u guys wajib baca benda alah ni . heol lebih afdal waktu nak tgh tido yeee . ....  .

warning : may cause shitting of pant, pants wetting, fell from chair, screaming, jumping in the air !

Beonchon-Dong Ghost Story

Ok-Su Staion Ghost 
pandai-2 laa korang baca yeee . teeehee

btw , aku sekarang tengah baca satu manga online, ' Can't See, Can't Hear But Love ' . cute gila story tuuuuuuu . tapi , ya allah .. sedih sangat k . dia mengisahkan percintaan antara lelaki buta dengan perempuan pekak. serius weyy jalan cerita dia menarik :) korang kena baca duhhh.



Sunday, February 17, 2013 • 6:27 PM


credit