1
2
3
4
5

m o r n i n g ;








oh good morning guys. finally today i woke up early and didnt sleep back cuz ukno after subuh , ((katil tu mesti macam memanggil2 je haha tu yg akhirnya tidur even sampai tengah hari)) pmsl suck rite ? yeah sure it suck . my daily routine now  is like , sleep , wake up for subuh , sleep ((till i coma)) wake up , get some brunch, then i'll do anything , open ps editing check out ytube and etc . when night come , i'll sleep . this is so boring like wow idk that life untuk pelajar lepasan spm memang cenggini rupanya. 


writing this post using app in my phone. its kinda easy tho . y i didnt discover this earlier laaaa >< ugh and bangla kat sebelah rumah ni tak boleh ke buat kerja renovation tu slow sikit. srsly?! buat kerja bising , tak buat kerja bising . tension aku . btw guys u know what lately ihve been writing fic for my own . doing it just for fun tho plus im scared to publish it anywhere because my english shuck as hell . so , sekarang tengah dilemma , nk publish ke tak ?  frick my laif mang lol 


peeps , my first poster for our new grahicshop gosh this is all i can do . the author request for romance and tense poster and i think i made it too angst-like . sobs . 







so whadda you think ?? ugh i feel like i can do better than this but im too lazy to think (((oh screw you))) so yeah whatever and oh ! today result pmr keluar right ? kahkahkah good luck untuk semua batch 98' . berdoa dan jangan lupa selawat . dont stress yourself , yakin pada diri. jika result tu tak seberapa , jangan salah kn sesiapa even pada diri sendiri . just janji yang kita akan buat yang terbaik in the future . takpe, spm kan ada lagi ! its your chance :B good luck guys . fighting ^^
p/s : nanti dah balik dari sekolah , comment laa kat sini bgtahu unnie korang dapat berapa .. im excited ok :3 





Thursday, December 19, 2013 • 10:35 AM


credit