1
2
3
4
5

BACK //







say who miss me ? aigooo its been a long time rite ... spm finally over , no more school , no more homework and here i am jadi penganggur terhormat dekat rumah yeah . lo l  but still the benefit ISSSS i can give my wholeself on exo now ((sound so wrong idek)) plus exo gonna comeback for christmas  //release your inner fangurll feels//  #dont #stop #me #haghhhhhhhh!

lagipun dekat ask fm dah dua kali orang suruh aku post something kat blog . //ada jugak yg rindu aku ni// terharu saya haha ok . so tonite i'm officially backkkkkkkkkkkk. no more schoollllllllllll wait i have said that before rite lol dont even care . . .  meep 

so talkin bout my spm paper hmm ok .. hmm .. yeah .. i'll just rate it based on my top 3 stupid in exo . (((i like them all equally but since they are too many of them i'll just choose 3. DONT ASK WHY LOL)) 



JONGIN = perfect 
SUHO = just ok 
KRIS = patut koyak kertas soalan tu lol 



bahasa melayu -- jongin

english -- jongin

mathemathic -- . jongin

pendidikan islam -- jongin

sejarah -- jongin

add math -- paper 1 /suho/  paper 2 /kris !/

physic -- paper 1 n 2 /jongin/  but paper 3 /suho/

chemistry -- suho

biology -- suho



haha add math tu memang patut koyak . kertas 2 susah . top student sekolah pun keluar dewan berkerut je dahi dia . hmm tak pe lah i've done my best and akan terus tawakal dengan apa yang telah diusahakan :) harap yang terbaik . fighting ^^
n guiseee this is a preview for my luhan creepy christmas graphic . guess my ps skill didnt fade away yet hurr hurr 






Saturday, November 30, 2013 • 1:36 AM


credit