1
2
3
4
5

insomnia lol


diam himchan , jangan cakap !
.. otl macam kenal tempat tu , kat batu caves an ?? hahah kau ngorat awek india dekat situ ke lol. ngeeee tomorrow i'm gonna shopping and iftar together with ma frienzzzzzz dooe i miss them like srsly the last time we hangout together time bulan 5. sobs btw  hari ni kerja yang saya buaat selain baring macam panda gemuk kat atas katil ni ialah memasang langsir di seluruh pelosok rumah ni hah (((ignore ayat indon aku tu))) dalam 15 tingkap kot , penat gila wa cakap lu otl . langsir aku ni kena pakai cangkuk yang dipasang secara manual , memang azab bila nak pasang and gantung tu ........................... ok jk. ada yang pendek la , tak cukup panjang la , cangkuk tak cukup la . memang menguji kesabaran . but akhirnya aku berjaya siapkan. dan aktiviti aku lepas tu tidur mati . haha oleh sebab penat sangat , aku tertidur sampai pukul 7 petang. (((teruk betul)) pastu kena marah dengan mama aslkhdkjhasgfvadjkhfklsddjh ini tidak adil ;;;;;;;;; sobs tapi memang salah aku pun , dah niat nak tidur mati , memang tidur mati jadinya lol . 


  

congrats gyu hohho


so now dah pukul 3:51 pagi ................. actually aku bole terus sahur kot. but aku rasa tidur lagi best (duh) nyahah . //currently listtening to her music playlist :3   peasant  . p/s : just made some change on my cbox page ^^ its colorful now hoho

perasan tak entry ni takde kena mengena dengan title dia ? lewlz /crazy dance/ 




Sunday, August 4, 2013 • 3:56 AM


credit