1
2
3
4
5

i'm bored





dah pukul 11 lebih dekat sini and aku tak ngantuk lagi damn .............. 
so hari ni exo ada buat recording game show or something dekat china and yeah they play pepero kissing gameeeee like euw u faggot . how come lol thats why i love chinese . here have some sexing gay moment. 



euw saya rasa nak muntah sebenarnya haha srsly aku bukak pic ni petang tadi and i was like //omg puasa tak boleh tengok benda bukan-2// hahah . 




then drawing game , lol kris punya lukisan memang hodoh tahap cipan lol . many people said he draws a rooster but srsly it looks like a dino to me hah. bless ur talent kris gosh . lepas tu aku tak tahu ape yang berlaku tetiba ada gambar kaisoo and baekyeol propose . haish . i kennot with them .. (((i only approve kaisoo marriage)) lol wut. kaisoo my eternity ship sobs   haaaahahhhhahahahahahhah hehehehehehheh hohohohohhoohohohoh ok bye 

//publish like ninja//




p/s did u feel what i felt?? can u you hear my heart crying .... because kyungsoo voice in f(x) song // goodbye summer is jsut mindblowing eargasm duh idk what to say . yuuuuuu plis enjoy the music n lets cry together. 




Tuesday, July 30, 2013 • 12:02 AM


credit