1
2
3
4
5

cream puff success


duhhhhhhhhh tadi aku dengan mama buat cream puff ~~~ har har har har . memang takde la serupanya dengan gambar kat atas tu . (((((tu gambar dari internet))))) otl  . macam macam yang jadi kat dapur tadi. yang kelakarnya tadi satu tray cream puff tadi rentung ok . . ni semua mama punya kerja .  xp pastu the bast part when i got to fill the cream in it . hoho semua jakun nak pegang benda yang picit-2 tu ((((ntah ape namanya))) lol hentam sajalaaaaaaaa.   

btw rumor mengatakan bahawa MUNGKIN taemin akan ada kiss scene dalam mv baru BoA !!!!


MENTAL BREAKDOWN !!! 

omg taemin please noooooooo . jebal i cant take it duhh its hurt . cukup-2 la kau kiss krystal hari tuuuuu ;;;;; cukup cukup sudah ~ cukup sampai disini sajaaaaa /sobbing/



Saturday, January 26, 2013 • 10:42 PM


credit