1
2
3
4
5

Teeheeee . . . . . . .


EXPLAIN TO MEHH WHAT DAHELL IS WRONG WITH THAT PERSON BEHIND YOOCHUNIE ?? OMG JAEJOONG AHH ! ARE CHU OKEI ? OH GOSH STAHP IT CAN YAH ? LMAO . PABO JAE. .

hi yeom ^^ aku tak boleh tahan gelak tengok gif atas tu . oh man something wrong with his head i think . hahahahaha . btw . aku bosan so update kali ni memang random . nyahahahah harini aktiviti macam biasa . bukak lappy , tweeting, photoshop-ing and etc . . . dududududu takde orang request poster so , kerja aku mengkaji tutos-2 yang ada . best kot . banyak gila tuto poster yang aku jumpa . excited nak mencuba xp

ni graphic yang aku buat baru je tadi . hehe memang sakai lebih . takde idea . otl



huhu . he is my bias in btob ! lakjfakjshfkajshflkajshfalksjhdajsfhnxmcnkaljdcfhauh . gahhhhh handsome nye !! time dia jadi Ilsoon pun cantik gila ! kahkahkah bitchy ilsoon . sape dah tgk btob b+ diary ep3 ? lmao sumpah lawak . part yang ilhoon , sungjae , peniel menari tak boleh blah . aku sampai jatuh katil sebab ketawa macam orang gila . lol .

ok . tu je nak story . hahahahhah . btw tak sabar ouh nak tgk SNSD comeback ! ! lagu dancing queen daebak. even tu just remake dari lagu mercy by duffy . akljdshkajshd aku suka gila dua-2 lagu tu .


ok ok stop . nanti aku merapu sampai esok tak habis . k bye nak sambung baca fic My Bodyguard Princess. annyeong ^^ 
Sunday, December 23, 2012 • 2:17 AM


credit