1
2
3
4
5

Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah ;


assalamualaikum ente-2 semua . uhuk , tadi terdetik plak hati ni nak update blog . pastu tadi check cbox and ada orang tag i untuk segmen ni . memang timing dia terbaik la kan . sobs . tanpa berpikir panjang aku terus join . ahaks . lewls . ok thanks to her.  i love yahhhhh .  sekiranya kalian mahu join , tekan aja itu banner . paham atau enggak ? ok bagus . *lol dah macam mikha tambayong* hahah ,

haih jangan buang masa . lets start ^^ 

  Bila korang minat Kpop ? 

- dari tahun 2009 . time Sorry Sorry era . sobs cerita dia macam ni k aku per ... eh jap tak yah cerita kan kenapa ? lol kebodohan apakah . /shoot myself/  neh xD 


  Bias korang yang pertama korang minat siapa ?

- Bi / Rain . /nyanyi lagu rainism/  sobs . abe rain saya harap awak baik-2 sahaja di army . k i miss you ;~~;


  Korang ada berapa bias ?

- jangan marah ah ~ actually saya ada berpuluh-2 bias . *k tak lawak* hahah sbnrnye bias memang banyak ,yela kalau kita kenal group baru je mesti atleast ade satu bias baru kan . betul tak ? lewls 


  Top 3 bias korang sape ?

- nyet nyet first Kim Jong Up In , second Lee TaemOut in , third Zelo :) 


  Kenapa korang minat dia ? 

- Kai = sebab dia sangat fierce kat atas pentas , tpi bila turun pentas dia jadi lain ! jadi cute and awkward
- Taemin = Cute gila babeng tahap kuasa 123123.
- Zelo = maknae ni tinggi macam galah plus dia boleh rap lelaju . kau ado ? teeheee xD 


  Macam mana boleh minat dia ?

- Kai = time first teaser terus terpikat . 
- Taemin = time tengok SHINee Hello Baby ^^ 
- Zelo = time tengok tadah ! its BAP . 

  Gambar bias korang yang paling korang suka ?



  
LOL JOKE JOKE xD 




   Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka? 

- Kai = lagu history .
- Taemin = suara dia mendayu-2 dalam ost to the beautiful you , U 
- Zelo = rap dalam lagu Power 


  Apa yang special pasal bias korang tu ? 

- of course la handsome tahap dewa . lol *actually aku tak tahu nak jawab macam mana* 


  Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?

- EXO 


  Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.

- DBSK - Mirotic . cus it bring back memories :') and dalam mv tu dbsk memang hot . xD 


  Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang? 

- pernah  ^^ 


  Album KPOP apa yang korang ada sekarang?

- EXO - MAMA 


  Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?

- uri kim jongin <3 


  Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?

" ermm hi kai , taemin , zelo . . . jom kita kahwin ! tiga-2 sekali pun takpe ! " lmao xD 


ok tu je . sorry panjang sangat , hehe semoga anda terhibur la ye . teeheeee . 

taggie : her | her | her 
Saturday, December 22, 2012 • 1:58 AM


credit